PER A LA GESTIÓ DEL REAL ESTATE CORPORATIU (CRE)
GESTIÓ DELS ACTIUS I ELS SEUS FACILITIES MANAGEMENT
GESTIÓ DEL REAL ESTATE PROFESSIONAL EN LES SEVES VESSANTS RESIDENCIAL I COMERCIAL

Consultoría Real Estate Management

Implantació de SAP Real Estate

Oferim serveis integrals en implantació de SAP RE-FX i la resta de mòduls SAP: consultoria, programació específica, formació, Help Desk, manteniment posterior, anàlisi i implementació de nous evolutius.

Anàlisi de Processos de Negoci

Anàlisi i identificació d’oportunitats de millora a través de la nostra experiència en la implantació de programari de gestió immobiliària unit a la construcció de la nostra Biblioteca de Mapes de Processos Immobiliaris.

PMOs en projectes

Suport i ajuda al client i l’implantador per tal que el projecte sigui un èxit.

Avaluació

Analitzem les necessitats tecnològiques en projectes de Real Estate per ajudar en l’obtenció de solucions SAP adequades i de solucions de partners SAP a nivell global.

Programació SAP Real Estate Management

Adaptem l’estàndard a les seves necessitats de negoci aplicant les tècniques de programació específiques que requereix la solució SAP RE-FX:

  • Business Data Toolset (BDT)
  • Business Add In (BAdI)
  • Business Application Programming Interface (BAPI)
  • Otros

FORMACIÓ EN SAP REAL ESTATE MANAGEMENT

Actualment, 3AFyC realitza la formació dels cursos de Real Estate Management RE010 (Business Processes in SAP Real Estate Management) i RE200 (Flexible Real Estate Management) recomanats per als gestors del Real Estate corporatiu i comercial basats en la solució SAP. Oferim:

  • Formació a formadors
  • Formació a usuari final

Help Desk

Al llarg dels anys, hem desenvolupat i consolidat el nostre departament de suport tècnic al client o usuari per resoldre qualsevol dubte o incidència de Flexible Real Estigues Management (RE-FX).